Ochráňte svoj interiér pred príchodom prvých jarných lúčov včas

Aby bol váš byt alebo dom chladný aj počas horúčav, ktoré sa o pár týždňov prejavia v plnej sile, je nevyhnutné zaistiť dostatočnú izoláciu a vetranie. Obe tieto položky dokážu veľmi dobre zabezpečiť a alternovať správne vonkajšie žalúzie, o ktorých výhodách si niečo povieme, aby ste si ich stihli vybrať a inštalovať na okno včas.

Rovnako ako zabránenie vniknutiu chladu do vášho domu, musia byť vaše steny, strecha a okná čo najpriedušnejšie, aby ste mohli teplo nechať vonku. Musíte sa však tiež strážiť pred slnečnými lúčmi. Aj to najmodernejšie okno, bez záclon, žalúzií, roliet alebo ochrannej fólie, vystavené priamemu slnku, sa môže vplyvom pôsobenia tepla predsa veľmi rýchlo zmeniť na nechcený vykurovací systém. Vonkajšie žalúzie tomu ale môžu veľmi rýchlo zabrániť. Prečo?

Vonkajšie žalúzie dokážu okno izolovať

V zime aj v lete, dokážu moderné vonkajšie žalúzie okno dokonale izolovať bez toho, aby bol váš svetelný komfort a klíma v interiéri obmedzené. 

Môže za to dokonalý konštrukčný systém, materiál a špeciálne LDPE tesnenie. Okno a interiér sú vďaka tejto štýlovej tieniacej technike chránené v zime pred silným mrazom a v lete pred nepríjemným prehriatím. 

Postarajú sa o vaše súkromie

Ak sa neustále stretávate s tým, ako sa musíte vyrovnať so zvedavými susedmi, ktorí k vám pozerajú cez plot, alebo dokonca, ak je váš dom postavený v blízkosti chodníka, zaručene oceníte výhody ochrany súkromia, ktoré vonkajšie žalúzie ponúkajú tiež.

Výhodou je, že vonkajšie žalúzie sa dodávajú v rôznych materiáloch, ktoré sú vám potom schopné poskytnúť vždy rôznu úroveň súkromia s ohľadom na štýl bývania, ktorý preferujete.

Vytvárajú v okolí okna viac využiteľného priestoru

Okrem poskytnutia ochrany pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami, vám nové vonkajšie žalúzie tiež umožnia plne maximalizovať priestor v exteriérovej alebo interiérovej časti okna, pretože na zatienenie už nepotrebujete žiadne závesy ani záclony, ktoré uberali z už tak malej plochy cenné metre štvorcové. 

Mimo poskytovania radu funkčných výhod majú vonkajšie žalúzie tiež schopnosť zvýšiť estetický vzhľad domu a dokážu vás chrániť pred vtieravým hmyzom alebo škodcami. V kombinácií s nádhernou pergolou to bude na privítanie blížiacej sa jari ten najlepší základ, vďaka ktorému si budete môcť užívať vysoký komfort a pohodlie celý život, pretože moderná tieniaca technika aj veľa vydrží.

Zdroj obrázka:

Palatinate Stock/Shuttertock.com

Zobrazenia: 298

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby