V posteli trávime až tretinu svojho života, čo je pomerne veľa času. Práve preto by sme sa o svoj spánok mali náležite starať. Okrem energie, ktorú si počas spánku dobíjame, telo regeneruje naše bunky. Spánok je pre nás jednoducho životne dôležitý a jeho kvalita sa odráža na našom celkovom zdraví. Doprajte si v spálni luxus a pohodlie, ktorý si zaslúžite.

Predstavenie značky Ferreti

Značka Ferreti sa zameriava na komplexné spacie systémy s cieľom zmeniť spánok na dokonalý zážitok. Každý komponent, od postele cez matrac až po anatomické vankúše, vytvárajú oddelene. Tento individuálny prístup je založený na jedinečnosti každého zákazníka.

Značka Ferreti začala vyrábať matrace pred viac ako 20 rokmi. Neuspokojili sa však len s výrobou matracov (napr. matraca King), ale chceli dopriať svojim zákazníkom kompletné riešenie pre zdravý spánok, a preto pomaly svoju ponuku produktov rozširovali o rošty, postele a vankúše. Dnes vám dokážu ponúknuť kompletné spacie systémy so všetkým, čo je pre kvalitný spánok dôležité.

Kvalita na prvom mieste

Produkty od Ferreti sa v žiadnom prípade neuspokoja s priemernosťou, preto k výrobe svojich postelí, matracov, kresiel a iných produktov do spálne používajú len prvotriedne materiály. Zameriavajú sa predovšetkým na dodávateľov z Európy, a to nielen čo sa týka dodávky materiálov, ale aj strojového vybavenia nutného pre výrobu.

Preferujú prírodné materiály, ktoré majú vďaka svojim vlastnostiam dlhú životnosť, nezaťažujú naše životné prostredie a zároveň sú zdraviu prospešné. Matrace vyrábajú napríklad z konského či kokosového vlákna, z latexu získaného z kaučuku alebo bio peny z prírodných olejov.

Poťahy na matrace sú vyrobené najčastejšie z hodvábu a rám postele z masívu či kovu, ktorý vydrží doslova celý život. Všetky materiály sú spracovávané s maximálnou starostlivosťou. Okrem toho, sú príjemné na dotyk a zaručujú maximálne pohodlie.

Výroba produktov Ferreti

Matrace Ferreti sa vyrábajú v spolupráci so spoločnosťou Materasso priamo v srdci Oravy, a to v malej dedinke Oravské Veselé. O tom, že sa im naozaj darí, svedčí počet vyrobených a predaných matracov, ktorý sa pohybuje v priemere 350 000 kusov ročne. V spoločnosti Materasso pracujú vývojári, ktorí v spolupráci so svetovými odborníkmi hľadajú inovatívne riešenia posúvajúce značku Ferreti na vyššiu úroveň.

Vďaka tomu, že firma nikdy nezaháľa a snaží sa stále posúvať dopredu, je držiteľom viacerých významných certifikátov a ocenení. Medzi ne patrí napríklad FSC certifikát (dôveryhodný systém sledovania a garancie pôvodu materiálu), súhlas hlavného hygienika SR s používaním názvu „Zdravotný pružinový matrac“, ocenenie SLOVAK GOLD a ďalšie.

Čo všetko Ferreti ponúka zákazníkom

Kolekcia Ferreti od spoločnosti Materasso ponúka kvalitné postele typu boxspring, ktoré sú obľúbené nielen v domácnostiach, ale ich kvalitu oceňujú aj prestížne hotely. Vybrať si môžete boxspring postele s rámom z prírodného masívneho dreva alebo čalúnené postele, na ktorých je použitý materiál tej najvyššej kvality. Vďaka ich luxusnému dizajnu a pohodliu, ktorý je pre zákazníkov veľmi dôležitý, ich oceňujú najmä hotelieri. Okrem kompletných postelí nájdete v ponuke Ferreti aj kreslá, taburetky, nočné stolíky a ďalší ručne vyrábaný nábytok, ktorý nesmie chýbať ani vo vašej spálni.

Zobrazenia: 64

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby