Posuvný systém Legend Slide - pre priestor plný prirodzeného svetla

Štíhla línia profilov pre maximálne možné presklenie prvku, sklo umiestnené priamo do rámu (s pohľadovou výškou iba 65 mm), ľahká manipulácia s posuvným krídlom vďaka novému systému kovania a veľké maximálne rozmery – to je len niekoľko výhod systému posuvných dverí Legend Slide od spoločnosti Deceuninck.

Systém posuvných dverí Legend Slide je moderné riešenie, ktoré umožňuje vytvárať veľké, stabilné presklené konštrukcie všade tam, kde priestor a svetlo hrajú dôležitú rolu. Štíhly dizajn v duchu hliníkových systémov umožňuje veľké presklenie, ktorým získame maximálne osvetlenie interiéru.

Pohodlie a funkčnosť

„Pri vývoji nových produktov sa snažíme navrhnúť riešenie s

 pridanou hodnotou z hľadiska vzhľadu, ale aj technických vlastností či udržateľnosti,“ hovorí Richard Vácha, technik zo spoločnosti Deceuninck. „Systém Legend Slide ponúka stabilnú konštrukciu, ktorá umožňuje veľké maximálne rozmery prvku (šírku 4000 mm a výšku 2350 mm). Krídlový systém a špeciálne kovanie zaisťuje ľahké ovládanie krídel s hmotnosťou až 150 kg. V pevnej časti je sklo osadené priamo v ráme. To zaistí väčšie presvetlenie miestnosti a dodá konštrukcii ľahkosť,“ dopĺňa.

 

Legend Slide vďaka použitiu izolačných trojskiel a profilov so stavebnou hĺbkou 149 mm (rám) a 76 mm (krídlo) dosahuje veľmi dobré tepelnoizolačné parametre. Hodnota Uw je 0,77 W/m2K. Systém naviac umožňuje použiť zasklenie s vynikajúcou zvukovou izoláciou a nastavuje nové štandardy i v oblasti dizajnu plastových okien.

Dizajn bez kompromisov

Systém posuvných dverí Legend Slide je navrhnutý s dôrazom na technické vlastnosti i dizajn, ktorý pristane každému interiéru. Ostré hrany, štíhle línie a vnútorné zasklievacie lišty spojené v pravom uhle zodpovedajú súčasným trendom. Je potrebné dodať, že systém je plne kompatibilný s okenným a dverovým systémom Elegant a štýlovo spolu ladia.

 

V širokom sortimente Legend Slide si zákazníci budú môcť vybrať z 50 farebných odtieňov s rôznou štruktúrou povrchu (hladkou, matnou, metalickou a štruktúrou dreva) pre každý typ stavby.

 

Bezpečnosť je prioritou

Legend Slide vďaka špeciálnej konštrukcii z PVC profilov a oceľových výstuží poskytuje silnú ochranu proti vlámaniu. Uzamykací systém horizontálnych a vertikálnych prvkov, rovnako ako možnosť použitia špeciálnych zámkov, elektronických bezpečnostných prvkov a vrstvených skiel zaisťuje maximálnu bezpečnosť i bezproblémové používanie v priestore plnom prirodzeného svetla.

Zobrazenia: 131

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby