Spoločnosť VELUX vymenovala výkonnú viceprezidentku pre globálny marketing

/BRATISLAVA, 4. októbra/ S účinnosťou od 1. decembra sa novou viceprezidentkou pre globálny marketing skupiny VELUX stane Aliëtte van de Wal – van Dijk. Aliëtte prináša do vedenia spoločnosti VELUX viac ako 25 rokov skúseností z riadenia marketingu a  brand managamentu v popredných medzinárodných spoločnostiach.

Aliëtte do skupiny VELUX prichádza po tom, čo riadila marketing v globálnych spoločnostiach ako sú Philips alebo Procter & Gamble, pôsobila na rôznych pozíciách v Európe aj USA. Naposledy pracovala na pozícii senior viceprezidentky pre Consumer Health Business Development vo Philips.

"Som skutočne nadšená, že sa môžem pripojiť k skupine VELUX. Ciele spoločnosti - pozitívne prispievať k zdravému životnému štýlu a ochrane životného prostredia, rovnako ako aj jej hodnoty, sú mi veľmi blízke.  VELUX je neuveriteľne silná a pozitívna značka a ja som rada, že dostávam príležitosť pomáhať a naďalej rozvíjať a posilňovať jej brand a obchod do budúcna,“ hovorí Aliëtte van de Wal - van Dijk.

"Sme radi, že môžeme Aliëtte privítať. Aliëtte prichádza s rozsiahlymi obchodnými a marketingovými skúsenosťami z veľkých medzinárodných značiek, v ktorých hral marketing kľúčovú úlohu v ceste za úspechom. Tešíme sa, že Aliëtte uplatní svoje veľké strategické a taktické skúsenosti pri ďalšom rozvoji značky a podporí rast spoločnosti," dodal Lars Petersson, generálny riaditeľ skupiny VELUX.

Aliëtte preberá funkciu po Keithovi Riddleovi, ktorý sa rozhodol odísť do dôchodku a presťahovať sa späť do Škótska po takmer 20 rokoch strávených v spoločnosti VELUX, vrátane 6 rokov vo funkcii výkonného viceprezidenta pre predaj a marketing. "Keith mal kľúčovú rolu pri transformácii riadenia obchodu a marketingu v rámci skupiny, ktorý prebudoval z jednotlivých lokálnych spoločností na globálne prepojenú firmu. Zároveň ale zachoval lokálny prístup tam, kde je to najdôležitejšie: v každodennej interakcii so zákazníkmi," dodal Lars Petersson.

Nová marketingová riaditeľka žije v Holandsku so svojim manželom, s ktorým má tri deti. Aliëtte bude aj naďalej žít v Holandsku a do centrály v Hørsholmu a ďalších miest pravidelne dochádzať.

Zobrazenia: 22

Komentáre k tomuto článku sú uzavreté

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby