V istom životnom bode nás neminú starosti so sťahovaním. Zmena bydliska je jednou zo zlomových udalostí v našich životoch, s ktorou sú spojené mnohé povinnosti a najmä práca. Všetky veci zabaliť, vložiť do auta, bezpečne previezť na miesto, vyložiť a zas všetko vybaliť. Ak by ste na sťahovanie využívali vaše osobné auto, pravdepodobne by ste museli tento kolobeh zopakovať hneď niekoľkokrát. Ide to však aj rýchlejšie a pre vás jednoduchšie.

Sťahovanie na Slovensko či do zahraničia takmer bez starostí

Ak si na pomoc zavoláte profesionálnych sťahovákov, ušetríte tým množstvo času a najmä starostí. Tí vykonajú najťažšie úlohy, na vás ostane jedine všetko rozložiť v novom bývaní podľa svojich predstáv. Zatiaľ sa tak môžete venovať dôležitejším veciam, pracovať či riešiť ostatné záležitosti spojené so zmenou adresy. Sťahovanie na Slovensko či do zahraničia nebude pre sťahovaciu spoločnosť žiadnym problémom a spoľahlivo vás presťahuje kdekoľvek bude potrebné.

 

Ako prebieha celý proces sťahovania?

Ak chcete sťahovanie kompletne prenechať na profesionálov, postačí, ak ich vpustíte do svojho bytu. Všetky vaše veci zabalia s použitím profesionálnej baliacej techniky, ktorá ich ochráni a zabezpečí tak prepravu bez akéhokoľvek poškodenia. Takto zabalené veci sú následne prenesené do sťahovacieho auta a po ich kompletnom naložení odvezené až na cieľové miesto. Tam pracovníci sťahovacej služby všetko vynesú do nového bytu či kancelárie, kde už nebude žiadnym problémom všetko vybaliť a uložiť tak, ako budete sami chcieť. Sťahovanie sa tak stane rýchlym a bezstarostným úkonom, ktorý vás nebude stáť takmer žiadne nervy a vlastné úsilie.

Koľko za sťahovanie zaplatíte?

Cena za sťahovanie je zložená z viacerých čiastkových súm. Základom je taxa za objem sťahovaných vecí, ktorá pri štandardnom dvojizbovom byte predstavuje 95€. Následne ju tvorí aj kilometrová taxa za prepravu. Ostatné doplnkové služby ako balenie či dočasné uskladnenie vecí sú hradené zvlášť. Sťahovacia spoločnosť TRIV vám v prípade, ak sa rozhodnete veci pred sťahovaním zabaliť svojpomocne, poskytne kartónové škatule úplne zadarmo. Aj vďaka tomu môžete náklady na sťahovanie výrazne zredukovať.

Nechajte aj vy sťahovanie na profesionálov a vyriešte ho vďaka nim rýchlo a jednoducho.

Zobrazenia: 249

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby