Kúpeľňový dizajn sa v posledných rokoch vyvinul z čisto funkčných priestorov na luxusné útočiská, ktoré odrážajú osobný štýl a najnovšie trendy. Od nadčasovej elegancie po moderný pôvab – každý dizajn ponúka jedinečné spôsoby, ako premeniť vašu kúpeľňu na atraktívne zákutie. Pozrite sa na zaujímavé kúpeľňové koncepty zostavené odborníkmi z Hornbachu.

Rekonštrukcia alebo návrh novej kúpeľne môže byť náročná úloha, plná rozhodnutí, ktoré vyvažujú estetiku, funkčnosť a rozpočet. Každý krok si vyžaduje dôkladné plánovanie a zváženie – od výberu správnych obkladov až po optimalizáciu priestoru a zabezpečenie vhodných armatúr. „Tento proces môže byť odstrašujúci, najmä ak sa snažíte zohľadniť moderné trendy a zároveň dodržať praktické potreby. So správnou inšpiráciou sa však tieto výzvy dajú premeniť na príležitosť vytvoriť individuálne a štýlové útočisko,“ hovorí Marcela Bínová, odborníčka z oddelenia kúpeľní v projektových marketoch Hornbach.

Nadčasová elegancia v kúpeľni Rom

Koncept kúpeľne Rom je stelesnením nestarnúcej elegancie vďaka harmonickej kombinácii prírodných farieb a tmavých akcentov. Použitím vintage obkladačiek, ktoré evokujú priamočiary stredomorský šarm, vytvoríte priestor, ktorý je svetlý a zároveň príťažlivý. Prírodné odtiene vytvoria pokojnú atmosféru, vďaka čomu sa  vaša kúpeľňa stane dokonalým útočiskom po dlhom dni.

Moderný kontrast kúpeľne Casablanca

Pre tých, ktorí majú radi modernú eleganciu, ponúka vzorový model Casablanca výrazný kontrast medzi tmavým dizajnom zadnej steny a podlahy sprchovacieho kúta a svetlejším celoplošným dekorom kúpeľne. „Trendy retro obkladačky dodávajú nádych nostalgie no zároveň pôsobia súčasne. Tento dizajn vyvažuje svetlé a tmavé prvky, a vytvára vizuálne príťažlivý a sofistikovaný priestor,“ vysvetľuje odborníčka.

Svieži pôvab kúpeľne Malmö

Koncept Malmö vnáša do priestoru kúpeľne živé farebné akcenty. Osviežujúci kontrast bielej a modrej farby vytvára prostredie, ktoré je svieže a zároveň elegantné. Začlenenie drevenej podlahy dodáva kúpeľni nádych útulnosti a vytvára z nej teplé a príjemné miesto.

 

Elegantné a príťažlivé Chicago

Milovníci monochromatických farieb nájdu potešenie v modelovej kúpeľni Chicago, kde dominuje čierna a biela farba. Výsledkom tohto odvážneho dua v kombinácii s chrómovými armatúrami je kúpeľňa, ktorá je vkusná a príťažlivá. Kúpeľňa Chicago vyžaruje zmysel pre moderný minimalizmus. Tento štýl je ideálny pre tých, ktorí oceňujú čisté línie a uhladený vzhľad.

Továrenský šmrnc v Londýne

Industriálny štýl naďalej okúzľuje nadšencov tohto dizajnu a model kúpeľne London je toho ukážkovým príkladom. Tento koncept kombinuje sivé a biele povrchy s módnymi čiernymi prvkami v sprche, zrkadle a armatúrach. Výsledkom je kreatívny priestor, ktorý je ideálny pre moderné mestské bývanie.

Uvoľnená súčasnosť Münsterland

Modelová kúpeľňa Münsterland kombinuje moderné vybavenie s dreveným vzhľadom. Vytvára tým priestor, ktorý nabáda k relaxácii.

„Svetlé farby v kombinácii s drevenými prvkami vytvárajú upokojujúce prostredie a spájajú moderný dizajn s prirodzeným teplom. Tento koncept kúpeľne je ideálny pre tých, ktorí chcú dosiahnuť pokojnú a útulnú atmosféru,“ vysvetľuje Marcela Bínová z Hornbachu.

Stredomorský luxus kúpeľne Nizza

Vzorová kúpeľňa Nizza vystihuje podstatu stredomorského prepychu. Teplé prírodné farby v spojení s nádhernými obkladačkami vytvárajú bohatú, podmanivú atmosféru. Nábytok a doplnky v medenej alebo čiernej farbe prinášajú tie správne zvýraznenia, ktoré navodzujú pocit jedinečnosti a sofistikovanosti. Kúpeľňa Nizza je ideálna pre tých, ktorí sa snažia vdýchnuť svojmu priestoru nádych noblesy a šarmu.

 

Praktická rafinovanosť Prag

Vzorová kúpeľňa Prag je majstrovskou ukážkou funkčného dizajnu bez obetovania štýlu. Ponúka dostatok úložného priestoru, pohodlnú vaňu a moderné obklady z imitácie dreva. Je ideálnou voľbou pre tých, ktorí popri súčasnej estetike potrebujú aj praktickosť. Kúpeľňa Prag je pohodlná a štýlová. Zároveň ponúka inteligentné riešenie pre viacčlenné domácnosti.

Moderná africká atmosféra Namibie

Teplo a horúčava Safari vnesie do vášho domova nádych afrického šarmu. Tento dizajn sa vyznačuje kombináciou dreva, prírodného kameňa a betónu, zvýraznenou čiernymi armatúrami. „Výsledkom je štýl plný exotiky a zemitej atmosféry, ktorá je jedinečná a príťažlivá. Namibia ponúka všetko pre milovníkov prírody a objaviteľov,“ dodáva odborníčka Bínová.

 

Prírodná krása Kanady

Kanada je klenotom všetkých milovníkov nedotknutej prírody. Kúpeľňový koncept Vancouver kombinuje prírodnú krásu dreva s eleganciou sivých obkladov a bielej sanitárnej keramiky. Celkový vzhľad je ponúka neutrálnu paletu, ktorá pôsobí nadčasovo a upokojujúco. Kúpeľňa Vancouver je ideálnou voľbou pre tých, ktorí ocenia pôsobenie prírody vo svojich obytných priestoroch.

Zobrazenia: 7

Komentáre k tomuto článku sú uzavreté

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby