Svetový líder vo výrobe strešných okien VELUX sa priblížil slovenským zákazníkom. V júli pre nich v Bratislave otvoril novú vzorkovňu výrobkov s ponukou odborného poradenstva a zľavnených poukážok na nákup tieniacej techniky. Ako špeciálny bonus zavádza raz mesačne bezplatné konzultácie s architektmi VELUX.

Málokto vie, že najväčším výrobcom okien na Slovensku je spoločnosť VELUX, ktorá v Partizánskom pred 10 rokmi otvorila svoj výrobný závod. Od leta sa na Slovensku budú strešné okná nielen vyrábať, ale budete sa ich môcť aj dotknúť a detailne si och obzrieť. Firma VELUX pozýva všetkých zákazníkov do novootvorenej vzorkovne, kde si môžu ich výrobky vyskúšať ešte pred ich zakúpením.

V showroome VELUX Bratislava nájdete takmer kompletný sortiment v každom produktovom segmente. Zistíte, v čom sa líšia jednotlivé kategórie strešných okien, ľahko si vyberiete zo širokej palety okien s trojsklom a vyskúšate si diaľkové ovládanie. Ste zvedavý, ako vyzerá strešný balkón? Aj ten tu môžete vidieť na vlastné oči! Uvidíte tiež namontovaný svetlík, svetlovod a rôzne druhy vonkajších aj vnútorných tieniacich doplnkov. S prítomnými odborníkmi môžete konzultovať svoje plány na rekonštrukciu podkrovia alebo novostavbu a poradiť sa o výbere vhodných výrobkov. Súčasťou nových priestorov je tiež školiaca miestnosť a tréningové centrum určené odborníkom pre praktický výcvik montáže strešných okien.

Každý návštevník novo otvorenej vzorkovne dostane darček – poukážku na 15 % zľavu do e-shopu so žalúziami, roletami a markízami VELUX - www.veluxeshop.sk .

Bezplatná konzultácia pre každého

Špeciálnu ponuku má VELUX pre všetkých slovenských zákazníkov, ktorí chcú konzultovať svoj stavebný zámer alebo projekt s architektom. Od septembra bude každý prvý štvrtok v mesiaci v showroome Bratislava prítomný architekt spoločnosti VELUX. Diskutovať s ním bude možné o dispozičnom riešení podkrovia, vhodnom počte okien, dostatočnom prísune denného svetla alebo aj o udržiavaní zdravého vnútorného prostredia v dome. Záujemcovia o bezplatné odborné konzultácie sa musia dopredu registrovať TU.

Význam slovenského trhu pre spoločnosť VELUX rastie. „V posledných štyroch rokoch na Slovensku dosahujeme stabilný rast. V období 2015 až 2018 sa náš obrat zvyšoval v priemere o 5 % ročne,“ informoval finančný riaditeľ spoločnosti Martin Motyčka.

 

Showroom VELUX Bratislava nájdete na Galvaniho 17/A, na dobre dostupnom mieste v areáli obchodného centra s pohodlným parkovaním. Otvorený je od pondelka do štvrtka vždy 9:00 – 12:00 a 13:00 – 17:00 a v piatok je otvorené 9:00 – 12:00 a 13:00 – 15:00. Mapu si zobrazíte na www.velux.sk/vzorkovna.

Zobrazenia: 226

Komentáre k tomuto článku sú uzavreté

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby