Chystáte sa začať s výstavbou nového rodinného domu alebo plánujete rekonštrukciu, ktorá vdýchne vášmu súčasnému domovu nový život? Spoločnosť wienerberger rozdáva stavebný materiál v hodnote 40 000 eur. Zapojte sa do súťaže a vyhrajte tehly, strešnú krytinu, keramické stropy, dlažbu či plastové potrubie. Súťaž potrvá do 15. novembra 2024.

„Správny výber stavebného materiálu je pri stavbe či rekonštrukcii domu kľúčom k úspechu. Ponúkame komplexné portfólio produktov, ktoré reflektuje aktuálny trend udržateľných stavebných riešení. Vďaka tejto súťaži môžu zákazníci veľmi jednoducho získať kvalitné výrobky pre svoj domov celkom zadarmo,“ hovorí Dušan Koháry, Head of product management v spoločnosti wienerberger.

Ako sa do súťaže zaregistrovať

Do súťaže sa môže zapojiť ktokoľvek, kto dosiahol vek 18 rokov a má trvalý pobyt na území Slovenskej republiky. Základnou podmienkou zaradenia do žrebovania je registrácia na webovej stránke www.wienerberger.sk do 15.11.2024. Okrem vyplnenia osobných údajov treba v registračnom formulári zaškrtnúť aj stavebné riešenia, o ktoré má zákazník záujem. „V prípade, že chce vyhrať produkty Porotherm, Tondach alebo Pipelife, je potrebné nechať si našou spoločnosťou vypracovať cenovú ponuku. Pri dlažbách Semmelrock je nevyhnutné požiadať našich odborníkov o prípravu grafického návrhu,“ vysvetľuje Dušan Koháry.

 

O čo hráte?

Vyplnením registračného formulára a výberom minimálne jedného stavebného riešenia je zákazník automaticky zaradený do žrebovania o produkt, ktorý si v registrácii zvolil. O výhru sa možno pokúsiť aj vo viacerých kategóriách súčasne, pretože pre každý typ stavebného materiálu prebehne samostatné žrebovanie. Čím viac materiálu potrebujete, tým väčšiu šancu na výhru máte.

 

V súťaži hráte o:

  • brúsené tehly Porotherm Profi podľa vlastného výberu v hodnote cenníkovej ceny 16 000 € s DPH
  • keramické stropy v hodnote cenníkovej ceny 6 000 € s DPH
  • keramickú krytinu Tondach v hodnote 8 000 € s DPH podľa vlastného výberu
  • dlažbu Semmelrock v hodnote 5 000 € s DPH podľa vlastného výberu
  • potrubné riešenie Pipelife v hodnote 5 000 € s DPH podľa vlastného výberu

 

Žrebovanie prebehne 21. novembra 2024, pričom výhercovia si svoju výhru môžu prebrať najneskôr do konca júna 2025.

Inovatívne stavebné materiály pre každú stavbu

Súťaž je ideálnou príležitosťou na stavbu alebo rekonštrukciu rodinného domu presne podľa predstáv a požiadaviek jeho majiteľa. Spoločnosť wienerberger ponúka inovatívne, ekologické stavebné materiály na hrubú stavbu, stropy, strechu či spevnené plochy do okolia domov, ale súčasťou jej portfólia sú aj plastové potrubia na podlahové kúrenie či stropné chladenie. Vyrába prvotriedne materiály, ktoré majú výborné parametre a sú tiež symbolom zdravého bývania s minimálnymi nárokmi na údržbu.

Spoločnosť wienerberger je dodávateľom komplexného riešenia hrubej stavby z pálených tehál Porotherm, ktoré majú výborné tepelnoizolačné i zvukovoizolačné vlastnosti a zároveň dobre akumulujú teplo. Vďaka nim možno získať energeticky úspornú stavbu s dlhou životnosťou. Okrem tehliarskych produktov ponúka firma aj kompletný strešný systém, ktorý poskytuje maximálnu ochranu domova. Strecha Tondach má rokmi overené vlastnosti, jednoducho sa inštaluje a vyžaduje si iba minimálnu údržbu. Pre vonkajšie priestory má wienerberger v ponuke nadčasové betónové dlažby a platne Semmelrock, ktoré majú mnohostranné využitie pre moderné i klasické exteriéry. Kompletné portfólio dopĺňajú systémové riešenia Pipelife určené pre zásobovanie pitnou vodou, zavlažovanie, kanalizáciu a dažďové odpadové systémy.

 

Viac sa dočítate na www.wienerberger.sk

Foto: wienerberger

Zobrazenia: 6

Komentáre k tomuto článku sú uzavreté

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby