Triediť podľa:
Diskusie | Odpovede | Posledná aktivita |
---|---|---|
PROJEKTANT Projektové energetické hodnotenieDobrý deň. Projektujem rodinné domy + robieval som "klasické" tepelnotechnické posudky ku stavebnému povoleniu podľa STN 730540. Ako začala… Začal(-a) Ján Beňo |
1 |
Aug 1, 2016 Odpoveď od Ján Beňo |
STAVBYVEDÚCI Projektovanie malých staviebDobrý deň,Chcel by som sa opýtať, keby som chcel projektovať legálne rodinné domy, respektíve malé stavby do tých 150 m2 čo by som mal spra… Začal(-a) Ing. Igor Baláž |
42 |
Júl 7, 2016 Odpoveď od Přemysl Gajdošík |
REMESELNÍK Kovovyroba.ltZvarame Brany ploty zabradlia mreze a ine rozne zvaracske prace podla vasej predstavy s ocele aj NEREZE taktiez montujeme pohony na brany a… Začal(-a) kovovyroba |
0 | Jún 12, 2016 |
FIRMA Nerezové zábradliePrečo a kde si vybrať kvalitné nerezové zábradlie?odpoveď nájdete TU Začal(-a) Katarína Šedivá |
0 | Máj 31, 2016 |
LAICKÁ VEREJNOSŤ Aký materiál si vybrať na zábradlie schodiska - hliník či nerez?Aký materiál je vhodný pre zábradlie? hliník, či nerez? aký je pomer, kvalita-cena? čo sa oplatí viac? dakujem za vsetky rady a postrehy. Začal(-a) Jaroslav Bratský |
2 |
Máj 31, 2016 Odpoveď od Katarína Šedivá |
LAICKÁ VEREJNOSŤ Zmena v užívaní stavbyDobrý deň, poprosia by som o radu ohľadom zmeny v užívaní stavby. Mám samostatne stojaci RD v radovej zástavbe, na dom mám hypoúver. Plánu… Začal(-a) Dagmar G. |
5 |
Mar 30, 2016 Odpoveď od Zuzana Pokrivčáková |
PROJEKTANT Strešný štít sedlovej strechy do atikyPáni odborníci, už surfujem kade tade po slovenských, českých, rakúskych, nemeckých a kadejakých internetových stránkach kde márne hľadám d… Začal(-a) Marcel Bakoš |
0 | Mar 11, 2016 |
OBCHODNÝ ZÁSTUPCA zateplenie bungalovu - polystyren alebo vlna?Ahojte Chcem sa opýtať na praktické skúsenosti a rady s čím zatepliť bungalov o pôdorysnej ploche cca 100m2. Či ísť cestou sivého polystyré… Začal(-a) Emil Lukáč |
43 |
Dec 21, 2015 Odpoveď od Zuzana Pokrivčáková |
PROJEKTANT Potreba tepla na vykurovanie.Príjemný deň. Rád by som sa spýtal, či je možné aby im potreba tepla na vykurovanie vyšla pod normovú hodnotu podľa STN 730540-2, tabuľka9… Začal(-a) Ing. Michal Bielený |
0 | Dec 21, 2015 |
ŠTUDENT softvér na oceňovanie stavieb vo FínskuZdravím.. chcel by som sa spýtať, poprosiť o radu.. Potrebujem zistiť, aký softvér sa používa vo Fínsku na oceňovanie stavieb.. niečo ako… Začal(-a) Tomáš Gajdoš |
0 | Dec 5, 2015 |
Vypracujeme svetlotechnický posudok.
svetlotechnika - vypracujeme svetlotechnický posudok pre Váš projekt.