Diskusie používateľa Milan Olšavský (174)

Diskusie s odpoveďami (148) Odpovede Posledná aktivita

STAVBYVEDÚCI

Vyskúšal som to s naimportovaním do adresara support a funguje to elegantne ďakujem…"

Používateľ Milan Olšavský odpovedal Nov 4, 2011 na AutoCad nové šrafy

12 Nov 10, 2011
Odpoveď od Elena Marcinová

STAVBYVEDÚCI

Ja to robím nasledovne, možno trochu zložito ale to som sa naučil ešte pri Autocade…"

Používateľ Milan Olšavský odpovedal Nov 3, 2011 na AutoCad nové šrafy

12 Nov 10, 2011
Odpoveď od Elena Marcinová

STAVEBNíK

Este jednoduchsie je kliknúť na odkaz HOMESTYLER a nie je nutne nic instalovat vsetk…"

Používateľ Milan Olšavský odpovedal Nov 3, 2011 na pomoc k vizualizacii

7 Dec 2, 2011
Odpoveď od Viktor Pál

STAVEBNíK

Súhlasím Chris je hviezda :-) "

Používateľ Milan Olšavský odpovedal Nov 1, 2011 na poklona

4 Dec 11, 2011
Odpoveď od Ladislav Mihálik

STAVBYVEDÚCI

Na projektovanie jednoduchých stavieb  by podľa zákona malo stačiť : Vysokoškolské…"

Používateľ Milan Olšavský odpovedal Okt 22, 2011 na Projektovanie malých stavieb

42 Júl 7, 2016
Odpoveď od Přemysl Gajdošík

FIRMA

Ak je Styropor z elastifikovaného penového polystyrénu potom funguje dobre pri pohlc…"

Používateľ Milan Olšavský odpovedal Okt 20, 2011 na dilatácia medzi stenou a systémovou doskou suchého podlahového kúrenia

4 Okt 20, 2011
Odpoveď od Pojezdal Roman

FIRMA

Použitie akusticky pohltivých  materiálov a dôsledné prevedenie  detailov ku ktorým…"

Používateľ Milan Olšavský odpovedal Okt 19, 2011 na dilatácia medzi stenou a systémovou doskou suchého podlahového kúrenia

4 Okt 20, 2011
Odpoveď od Pojezdal Roman

STAVEBNíK

Možno krov ani nebudete musieť meniť, treba si ho nechať skontrolovať či je v poriad…"

Používateľ Milan Olšavský odpovedal Okt 14, 2011 na Rekonstrukcia 50 rocneho domu na pasivny alebo moderny bungalov - ano ci nie?

14 Okt 14, 2011
Odpoveď od Milan Olšavský

STAVEBNíK

Myslím si, že bude lacnejšie obnovovať dom ako postaviť nový (pokiaľ nenarazíte na n…"

Používateľ Milan Olšavský odpovedal Okt 14, 2011 na Rekonstrukcia 50 rocneho domu na pasivny alebo moderny bungalov - ano ci nie?

14 Okt 14, 2011

STAVEBNíK

Ja to tragicky vidím len v súvislosti s pasívnym alebo nízkoenergetickým bývaním - d…"

Používateľ Milan Olšavský odpovedal Okt 5, 2011 na Rekonstrukcia 50 rocneho domu na pasivny alebo moderny bungalov - ano ci nie?

14 Okt 14, 2011

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby