Keď sa povie nábytok na mieru, mnohí z nás si predstavia vstavané skrine. Najdôležitejším kusom nábytku v našom živote sú však postele. Veď v posteli strávime približne tretinu svojho života, v priemere 26 rokov. Značka Materasso sa špecializuje na výrobu luxusných postelí, pričom spája tradíciu a súčasné trendy vo výrobe.

Prečo si dopriať luxusnú čalúnenú posteľ na mieru?

Určite nám dáte za pravdu, že spánok má veľký vplyv na to, ako sa cítime počas dňa. Kvalitný spánok zlepšuje našu výkonnosť a duševnú pohodu. Čo rozhoduje o tom, ako sa v noci vyspíme? Do veľkej miery posteľ.

Kvalitná manželská posteľ na mieru je nielen cestou k lepším snom a maximálnemu pohodliu pri spánku, ale utvára aj celkový dojem spálne. Vďaka možnosti prispôsobiť si posteľ podľa svojich predstáv a túžob sa môže stať dominantou vášho domova.

Možnosti prispôsobenia postele v Materasso

Vždy ste túžili po posteli s veľkým prešívaným čelom, ktorá bývala výsadou len tých najluxusnejších hotelov? Alebo sa vám všetky manželské postele zdajú malé a chceli by ste posteľ s nadštandardnými rozmermi? Ak sa rozhodnete pre posteľ na zákazku od Materasso, nebudete obmedzovaní tým, ako bude vaša nová posteľ vyzerať. Čo všetko si môžete zvoliť?

Rozmery

Môžete si dať vyrobiť posteľ so štandardnými rozmermi 180 x 200 cm, ako aj predĺženú posteľ s rozmermi 180 x 210 alebo 220 cm. Chcete mať pri spaní dostatok priestoru, alebo chcete spať v posteli spolu so svojimi deťmi? Spoločnosť Materasso vám bez problémov vyrobí aj rodinné postele alebo family bed s rozmermi 270 x 230 cm.

Spací systém

Zvoliť si môžete aj spací systém postele. Je len na vás, či uprednostníte výklopný alebo polohovateľný rošt, alebo posteľ so systémom boxspring. Môžete si tiež vybrať medzi posteľou s úložným priestorom alebo bez neho.

Značka Materasso používa na výrobu svojich spacích systémov masívne drevo, vďaka čomu majú postele dlhú životnosť.

Čalúnenie

Vzhľad postele zásadne ovplyvňuje farba a materiál čalúnenia. V spoločnosti Materasso si môžete vybrať z viac ako 1 200 farebných odtieňov poťahových látok od celosvetovo uznávaných značiek. Zvoliť si môžete aj preferovaný materiál vrátane kože a ekokože, ako aj látky so špeciálnou úpravou pre ľahké čistenie alebo s odolnosťou voči tekutinám.

Čelo

Čelo postele je praktickým aj estetickým prvkom. V Materasso si môžete vybrať jeho veľkosť, tvar a prešívanie.

Nožičky

K vzhľadu postele prispievajú aj nožičky. Môžete si vybrať medzi drevenými, kovovými a plastovými nohami rôznych tvarov a farieb.

Matrac a rošt

Značka Materasso vám k posteli na mieru dodá aj matrac s atypickými rozmermi alebo rošt.

Luxusná čalúnená posteľ na mieru z diele Materasso. Zdroj: Materasso.sk

História značky Materasso

Príbeh slovenskej spoločnosti Materasso sa začal už v roku 1995, takže dnes je na trhu už takmer 30 rokov. Od samého začiatku sa spoločnosť špecializovala na výrobu zdravotných a ortopedických matracov, antialergických prikrývok, vankúšov a dekoračných prikrývok.

Netrvalo dlho a značka rozšírila svoju výrobu o dizajnové postelelamelové rošty. Dnes Materasso vyrába viac ako 300 000 matracov ročne a svoje výrobky vyváža do 19 krajín sveta.

Postele na mieru Materasso: Najvyššia kvalita a poctivá ručná práca

Prečo si nechať vyrobiť luxusnú masívnu posteľ na mieru od spoločnosti Materasso? Postele Materasso sú založené na spolupráci s poprednými odborníkmi v oblasti výroby ortopedických postelí a matracov. Sú preto navrhnuté tak, aby zodpovedali potrebám tela pri spánku.

Výroba postelí, ktorá prebieha na Slovensku, kombinuje použitie moderných strojov a remeselnú zručnosť, pretože nič nemôže nahradiť šikovné ruky v tých najjemnejších detailoch. Napríklad čalúnenie postelí alebo vrstvenie pien a iných materiálov, ktoré tvoria jadro matracov, je založené na ručnej práci.

Materasso je držiteľom viacerých certifikátov a osvedčení o kvalite

O kvalite dizajnových postelí a matracov Materasso svedčia pozitívne hodnotenia zákazníkov, ako aj množstvo certifikátov a osvedčení. Akých?

  • Štátny ústav pre kontrolu liečiv: Mnoho matracov Materasso je na zozname registrovaných zdravotníckych pomôcok.
  • FSC® CERTIFIKÁT: Výrobky Materasso pochádzajú zo šetrne obhospodarovaných lesov.
  • SIMALFA: Značka Materasso používa zdravotne nezávadné lepidlá zo Švajčiarska.
  • Certifikovaný systém managementu kvality dle STN EN ISO 9001:2015: Pri vývoji, výrobe a predaji matracov, postelí a ďalších výrobkov spoločnosť dodržiava pravidlá systému riadenia kvality.
  • Öko-Tex Standard 100: Všetky poťahové látky sú certifikované, aby sa zabezpečilo, že sú vyrobené len zo zdravotne bezpečných materiálov.

Kombinácia tradície a najnovších trendov

Spoločnosť Materasso má dlhoročné skúsenosti s výrobou matracov a kvalitných postelí z masívneho dreva. Rozhodne však nespí na vavrínoch, ale neustále sleduje najnovšie trendy, aby mohla ponúknuť to najlepšie z tradičného prístupu a zároveň využiť najnovšie poznatky zo sveta spánku.

Materasso bola napríklad prvá značka v Európe, ktorá začala ošetrovať rošty levanduľovou impregnáciou. Prečo? Levanduľa chráni posteľ pred hmyzom a pomáha pri nespavosti.

Výroba luxusnej postele z masívneho dreva krok za krokom

Zaujíma vás, ako sa v Materasso vyrába posteľ na mieru? Toto video vás prevedie celým procesom. Výroba sa začína až vo chvíli, keď si objednáte posteľ a zvolíte si, ako má vyzerať. Potom už len musíte počkať, kým bude posteľ hotová, a tešiť sa na skvelý spánok.

Zobrazenia: 27

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby