Neodmysliteľným doplnkom výbavy súčasných záhrad sú kovové altánky. Vďaka inovatívnej konštrukcii sa Váš exteriér stane funkčným nezávisle od počasia. Pre všetkých, ktorí túžia modernizovať svoju terasu alebo vytvoriť v rekreačnom priestore zastrešenú relaxačnú časť ako aj pre investorov, projektujúcich okolie domu, veľmi radi predstavujeme kovové altánky značky Zumm. Spoznajte potenciál ukrytý v každom modely a zabezpečte si pre seba i blízkych kráľovské podmienky pre odpočinok na čerstvom vzduchu.

Kovové altánky  – klasika v modernom prevedení

Ešte prednedávnom boli obľúbenou súčasťou exteriéru domov drevené altánky. Avšak dekoračné altánky, ktoré značne nadväzovali na rustikálny štýl už nehrajú s moderným rázom súčasných záhrad. Navyše je drevo materiál, ktorý vyžaduje zvláštnu starostlivosť o svoju štruktúru. Intenzívny vplyv slnka, mrazu a kontakt s vodou neprispievajú jeho kondícii. Stavebníci, ktorí majú v záhrade altánok z prírodnej suroviny ho teda museli pravidelne ošetrovať a z času na čas dodatočne osviežiť farebnými nátermi. Oveľa praktickejšie, efektívnejšie a najmä funkčnejšie riešenie je kovový altánok. Moderný záhradný altánok plní dvojakú funkciu: praktické zastrešenie, chrániace pred nepriaznivými podmienkami počasia, ako aj vkusná dekorácia. Spoznajte bližšie modely MARANZA a PERARA – kovové altánky, vďaka ktorým si neobmedzene užijete toto leto!

MARANZA a PERARA – bezkonkurenčné kovové altánky do malej i veľkej záhradky

Možnosť mať vlastný kúsok priestoru na čerstvom vzduchu je veľká výhoda. Žiaľ, využitie výhod záhrady je obmedzené počasím. Určite všetci dobre poznáme, aké rozmary dokáže ukázať počasie. Niekedy je to tropická horúčava sálajúca z neba, inokedy nárazový vietor odfúkavajúci jednorazové tácky na záhradnom stolíku, pripravené na sobotňajšie grilovanie alebo nečakané zrážky, ktoré prekazia narodeninovú záhradnú párty… Premenlivé počasie môže zmeniť plány na prázdninový deň a postarať sa o ďalšie nudné popoludnie medzi štyrmi stenami. Dá sa obmedziť počasie? - Okolnosť, na ktorú nemáme ani ten najmenší vplyv? Áno i nie. Avšak kovové altánky, ktoré vytvorili naši dizajnéri Vám pomôžu k nezávislosti od premenlivých atmosférických podmienok. Modely MARANZA a PERARA splnia očakávania každého náročného klienta, ktorý pre svoju záhradu hľadá kompletné riešenia. PERARA je voľne stojaca, samostatná konštrukcia, kým zase MARANZA môže byť pripevnená aj ku stene. Každý altánok je dostupný vo viacerých obmenách, ktoré sa odlišujú rozmermi, vďaka čomu bez problémov nájdete model s rovnakým rozmerom ako Vaša záhradka či terasa.

Všetky kovové altánky, predstavované v katalógu Garden Space, sú vyrobené v celku z hliníka – práškovo namaľovaného stavebného materiálu, ktorý má v náročnom vonkajšom prostredí výborné vlastnosti. Na rozdiel od ťažkého, masívneho železa je hliník ľahký a dokonale zapadá do moderného štýlu. A čo je dôležité: tento kov je charakterizovaný vysokou odolnosťou voči mechanickému poškodeniu, korózii i vonkajším vplyvom. Môžete si byť istí, že tento nový altánok si zachová svoju neporušenú formu napriek styku so škodlivými vplyvmi, s ktorými sa každodenne stretá exteriérové zariadenie – UV žiarenie, voda, znečistenie, mráz i vysoká teplota. Nemusíte sa zaťažovať časovo náročnou impregnáciou a zabezpečením mimo sezóny. Celoročné konštrukcie si nevyžadujú naozaj žiadnu starostlivosť.

Kovové altánky typu MARANZA a PERARA sú trvalo osadené na silných profiloch, diskrétne pripevnených do podkladu. Hliníkový pevný rám si zachováva úplnú stabilitu napriek častému veternému počasiu. Altánky zabezpečia upokojujúci tieň, keď z neba sála horúčava, sú účinnou ochranou pred škodlivým UV žiarením a pred zrážkami. Sami sa rozhodnete, či sa chcete vyhrievať na slnku alebo sa schladiť v tieni. Za svoju multifunkčnosť vďačia kovové altánky svojej konštrukcii. Najdôležitejšou súčasťou altánkov je regulovateľná strecha, zhotovená z lamiel – ploských hliníkových pásov. Použitý mechanizmus sa dá porovnať s fungovaním žalúzií. Pomocou mechanizmu s jednoduchou obsluhou môžete plynulo meniť uhol sklonu lamiel, čím ovplyvňujete množstvo slnečných lúčov dopadajúcich na terasu. Ploché lamely pri sklopení tvoria kompaktnú vodotesnú vrstvu. Plochá-zložená strecha potom vydrží vysokú záťaž (dokonca až 80 kg/m2), takže ani dlhodobo ležiaci sneh na nej ju neohrozuje. Voda je z nej odvádzaná neviditeľným systémom rín, zabudovaných do nôh konštrukcie, takže priestor pod strechou ostane vždy suchý. Chcete čítať v pohodlí tieňa? Alebo sa vyhrejete na slnku na obľúbenom lehátku terasy? Len od Vás záleží, akým spôsobom využijete svoj nový kovový altánok.

Dodatočné zariadenie altánkov pre väčšiu pohodu

Na zabezpečenie komfortu pri odpočinku na čerstvom vzduchu pre seba a svojich najbližších treba dbať i na detaily. Niekedy celkom nenápadné faktory zapríčiňujú, že sa v svojej záhradke necítime celkom slobodne. Takýmto rozptyľujúcim faktorom môže byť napríklad nešťastné umiestnenie terasy v bezprostrednej blízkosti susedov alebo blízko rušnej ulice. Na zvýšenie funkčnosti Vášho exteriéru Vám pomôže doplnkové zariadenie, kompatibilné s kovovým altánkom MARANZA – roletové závesy alebo bočné a predné steny.

Rolety ponúkané od Garden Space Vám otvoria široké možnosti. Rolety namontované na vybratých bočných či čelných stenách značne zvyšujú komfort priestoru pre odpočinok. Tieto solídne závesy zaclonia všetky kúty, budú účinne brániť chladnému vetru ako aj zvedavým pohľadom susedov. Na výrobu týchto závesov bola použitá moderná, ohňovzdorná textília s vysokou odolnosťou voči vonkajším vplyvom. Hrubá, pevná tkanina nestráca časom na farbe a odoláva vlhkosti a plesni. Rolety sú vybavené mechanizmom trojstupňového otvárania: 1/3, 2/3 alebo úplné uzatvorenie.

Nepohoda pri opaľovaní na obľúbenom lehátku alebo pri zábave na záhradnej párty je minulosťou. Vďaka roletám sa v záhradke budete cítiť vždy úplne slobodne.

Zaujímavou alternatívou voči rolovanému závesu sú lamelové steny. V tomto prípade sú jemným doplnkom s dvojakou funkciou: dekoračnou a praktickou. Štruktúra lamelovej, jemnej dekorácie pripomína zastrešenie. Steny sú vyrobené z hliníkových lamiel, avšak bez možnosti ich tónovať: steny sú dostupné v dvoch farbách harmonizujúcich s hlavnou konštrukciou – bielej a antracitovej. Ozdobné steny budú zasa po chuti všetkým, ktorí chcú dať altánku trochu viac prirodzeného vzhľadu. Bočnice sú zároveň dokonalou oporou pre ťahavé rastliny.

Kovový altánok: efektná ozdoba

Zastrešená terasa pomocou pergoly projektovanej dizajnérmi značky Zumm nie je iba funkčným priestorom na relax nezávisle od počasia, ale aj vkusnou dekoráciou. Každý z dostupných modelov bol projektovaný takým spôsobom, aby bol zosúladený s priestorom,  starostlivo zariadeným podľa najnovších trendov. Minimalistická forma, ušľachtilé farby a inovatívne riešenia dodávajú konštrukcii moderný ráz. Jednoduchý, strohý predmet vytvára harmonické, hoci nie samozrejmé duo so zeleňou. A čo je dôležité, každý model typu MARANZA a PERARA je dostupný v dvoch módnych farebných verziách – bielej a antracitovej. Táto voľba návrhárov nevznikla náhodne. Ušľachtilá, čistá biela a elegantný, hlboký antracit sú farby univerzálneho charakteru. Môžete si byť istí, že kovové altánky splynú s každou kompozíciou a stanú sa jej centralizujúcim prvkom.

S čím sa oplatí skombinovať kovové altánky? Doplnkom MARANZY a PERARY je terasový nábytok v podobe luxusného kútiku alebo jedálenskej zostavy pripravenej na pohostenie množstva priateľov i členov rodiny, efektné solárne osvetlenie, ozdobné kvetináče s obľúbeným, bujným rastlinstvom, pokrokové plynové grily ako aj plynové ohrievače – voľne stojace teplovzdušné zariadenia. Garantujeme Vám, že záhradka, v ktorej sa stretáva inšpiratívna príroda s modernou technikou na zjednodušenie a vychutnávanie si života, sa stane Vaším obľúbeným miestom pre blahodarný odpočinok.

Montáž kovových altánkov

Obávate sa, že chuť modernizovať Vašu záhradku musí byť spojená s komplikáciami a prácami, náročnými na čas, ktoré si vyžadujú i výkopové práce? V takom prípade Vás rýchlo vyvedieme z omylu. Terasová pergola sa skladá z mobilných, ľahkých súčastí, ktoré sa dajú spájať jednoduchým spôsobom bez nevyhnutných základov či iných náročných prác. Postup pri montáži je podrobne vysvetlený v návode, priloženom k baleniu ako aj v inštruktážnych videách na stránke výrobcu. Pre ľudí, ktorí majú radšej pohodu alebo tých, ktorý pochybujú o svojich technických zručnostiach ponúkame i službu montáže. V takomto prípade bude Vašou úlohou iba výber kovového altánku, ktorý Vás zaujme. Vykonanie potrebných meraní, preprava dielov i stavba konštrukcie na označenom mieste bude úloha našich technikov. Skúsení odborníci Vám verne zrealizujú projekt i predvedú, ako obsluhovať celý mechanizmus.

Kovové altánky Garden Space pre podnikanie

Kovové altánky z ponuky Garden Space sa tešia veľkému uznaniu nielen u milovníkov leta a zátišia vlastnej záhradky, ale aj u prevádzkovateľov hotelov a gastroslužieb.  Zastrešenie terasy prispôsobené veľkosti a charakteru priestoru dodá každému objektu úroveň a značne zväčší možnosti jeho komerčného využitia. Dizajnová konštrukcia zastreší akúkoľvek záhradku, bar nachádzajúci sa pri hotelovej pláži, elegantný vchod do hotela, priestor za penziónom vyhradený na grilovanie či vonkajšia relaxačná zóna patriaca ku kúpeľom. Nepochybujeme, že aj tí najnáročnejší klienti ocenia komfort, aký poskytuje relax vo vonkajšom altánku. Navyše vďaka doplnkovej výbave, chrániacej pred výkyvmi počasia, si predĺžite letnú sezónu o niekoľko ďalších týždňov. Pri spolupráci s Garden Space si môžete byť istí, že si získate spoľahlivého a profesionálneho partnera. Kovové altánky, podobne ako aj príslušenstvo do záhrad, nábytok a doplnky, sú vyrobené s najväčšou precíznosťou z materiálov nekompromisného štandardu.

Zobrazenia: 146

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby