Veľa ľudí má voči prístelkám v hoteloch rôzne predsudky. Na rozdiel od klasickej hotelovej postele sa jedná o rozkladacie pohovky s matracom, ktorý nie je pohodlný a je príliš úzky. Prístelky bývajú často nevzhľadné a sú len akousi náhradou za klasickú posteľ. Myslite však na to, že aj na prístelke spí váš hosť a na jeho spokojnosti záleží.

Obrázok: Pohodlie hotelovej izby je pre každého hosťa kľúčové. Zdroj: materasso-hotels.com

Výhoda hotelovej prístelky

Nie každý hotel má dostatok izieb či priestoru, aby uspokojil všetok dopyt. Výhoda prístelok je predovšetkým v tom, že šetria priestor v hotelovej izbe a hotelier si tak ľahko môže zvýšiť návštevnosť. Prístelka môže plniť dve funkcie. Počas dňa je to plnohodnotná pohovka a počas noci sa rozloží na posteľ.

Cez prázdniny hľadajú ubytovanie prevažne 3 až 5 členné rodiny. Niekde môže nastať problém v tom, že väčšina izieb má len dve lôžka. V týchto prípadoch hrajú izby s prístelkou dôležitú úlohu a rodina si práve vďaka nim nakoniec vyberie vaše zariadenie. 

Väčšina ubytovacích zariadení síce dbá na kvalitu postelí, často však zabúdajú na kvalitu prístelky. V niektorých prípadoch sú prístelky doslova katastrofou. Hotelová izba je nádherná, postele pohodlné a veľké, no prístelka je príliš malá, matrac je tvrdý a nedá sa vymeniť.

Ako vybrať prístelku, aby si noc na nej návštevník užil

Premýšľate nad prístelkami v hotelových izbách? Vyberajte také, ktoré si budú hostia pochvaľovať a pri ďalšej návšteve sa rozhodnú znova pre váš hotel.

Zvoliť si môžete z viacerých druhov, myslite však na to, že prístelka musí ladiť s dizajnom ostatného nábytku a mala by dokonale plniť svoj účel nielen počas spánku, ale aj počas dňa. Cez deň by mala slúžiť ako plnohodnotná pohovka a v noci ako plnohodnotná posteľ. Samozrejme, najväčšia výhoda pohovky je v tom, že nezaberá zbytočne veľa miesta v miestnosti.

Vyhýbajte sa klasickým rozkladacím pohovkám so vstavaným matracom. Tie sa ťažko čistia, nedajú sa meniť a často sú príliš tvrdé, čo môže väčšine hostí prekážať.

Vyberajte prístelky, ktoré sú vyrobené z materiálov, dobre sa udržujú, ich rozkladanie a skladanie je jednoduché a majú možnosť výmeny matraca. Dáva vám to veľkú výhodu. Zákazníci môžu mať rozdielne požiadavky na tvrdosť matraca, no vy budete pripravení. Stačí mať v sklade odložené kvalitné matrace rôznych tvrdostí a vlastností a vyhoviete každému prianiu klienta.

Pri častom rozkladaní a skladaní sa materiály rozkladacieho gauča namáhajú, čím dochádza k rýchlejšiemu opotrebovaniu než je to v prípade klasickej postele. To sa však netýka len gauča, ale aj matraca, ktorý sa v ňom nachádza. Pri výbere prístelky je preto veľmi dôležitá kvalita použitých materiálov a spracovanie. 

Kvalitné prístelky Materasso

Ak hľadáte prístelky do svojho hotela či penziónu, ktoré dokážu plnohodnotne nahradiť hotelové postele, siahnite len po tých najkvalitnejších. Pri častej manipulácií sa neničia a sú ľahké, takže ich môžete podľa potreby presúvať z izby do izby či do skladu.

Prístelky Materasso sú vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré dlho vydržia, povrch pohoviek sa ľahko čistí a po rozložení budú mať hostia plnohodnotný komfort pre svoj spánok.

Prístelka Materasso klasik je ideálnou prístelkou do akéhokoľvek hotela. Svojím dizajnom zapadne do každej modernej či rustikálnej izby a navyše si môžete vybrať farebnú kombináciu povrchovej úpravy. Má pevnú vnútornú konštrukciu a zmestí sa do nej až 18 cm vysoký matrac. Táto prístelka uspokojí aj náročného klienta.

Obrázok: Pohodlná prístelka, na ktorej sa každý vyspí rovnako ako na plnohodnotnej posteli. Zdroj: Materasso-hotels.com

Myslite aj na hostí, ktorí nespia na hotelovej posteli a sú v hotelovej izbe tzv. „naviac“. Aj oni si platia služby vášho hotela, preto je dôležitá aj ich spokojnosť. Nepodceňujte pohodlie prístelky, lebo vyspatý hosť je spokojný hosť.

Zobrazenia: 167

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby