Čistá dielňa jednoducho a rýchlo s priemyselnými utierkami a absorpčnými rohožami

Kvalitné utierky do dielne sú neodmysliteľnou súčasťou priemyselnej výroby a dielní. Prečo? Pretože zaistia čistotu na pracovisku a tým zvyšujú produktivitu práce zamestnancov.

Čo dokáže kvalitná priemyselná utierka?

  • Vie rýchlo a ľahko absorbovať všetky nečistoty a vlhkosť.
  • Musí vydržať náročnú prácu v prevádzke a časté pranie, musí byť veľmi odolná.

Ako si efektívne a rýchlo zaistiť dostatok priemyselných utierok a absorpčných rohoží, aby ste mali na pracovisku stále čisto a nestálo vás to veľa úsilia navyše?

Priemyselné utierky a podložky využijete kdekoľvek v dielni. Zdroj:lindstromgroup.com

Utierky si nekupujte, ale prenajmite

Prestaňte riešiť nákup a pranie utierok pre svoju prevádzku. Jednoducho to prenechajte niekomu inému a uvoľnite si tak ruky aj myseľ pre ďalší rozvoj vášho podnikania.

Veľmi moderným riešením, ktoré preferuje stále viac firiem, je prenájom pracovného oblečenia pre zamestnancov, čistiacich rohoží do firemných priestorov, ale aj prenájom priemyselných utierok a absorpčných rohoží.

Na trhu ponúka servisný prenájom priemyselných utierok hneď niekoľko spoločností. Medzi nimi je aj spoločnosť Lindström, ktorá má veľmi profesionálny, jednoduchý a efektívny koncept riešenia prenájmu priemyselných utierok.

Výhody prenájmu priemyselných utierok do dielní a ďalších prevádzok

  • Minimalizujete administratívne a prevádzkové náklady.
  • Firma Lindström za vás preberie zodpovednosť za nakladanie s nebezpečnými látkami, ktoré sa uvoľňujú pri praní priemyselných utierok a absorpčných rohoží.
  • Priemyselné utierky a absorpčné rohože poskytnú efektívnu ochranu vašim pracovníkom, ale aj samotným produktom a pracovným plochám.
  • Pre zvýšenie užívateľského komfortu ponúka Lindström aj praktické distribučné a zberné boxy na priemyselné utierky.

Prenájom priemyselných utierok šetrí nielen firemný rozpočet, ale aj čas vás a vašich zamestnancov. Zdroj: lindstromgroup.com

Chráňte produkty s kvalitnými priemyselnými utierkami

Priemyselné utierky VIPPERI®, ktoré ponúka spoločnosť Lindström, sú vyrobené zo 100% bavlny. Vynikajú predovšetkým vysokou absorpčnou schopnosťou, ale sú aj veľmi odolné.

Kvalitnú priemyselnú utierku využijete na čistenie olejov, tukov i rozpúšťadiel, na utieranie strojov, celých výrobkov či jednotlivých dielov a nakoniec aj na upratovanie pracovných plôch.

 

Dajú sa použiť v rôznych odvetviach priemyslu, v autoservisoch, ale aj pre rozmanité upratovacie a údržbárske práce.

Na čo sa využívajú absorpčné rohože?

Absorpčné rohože sú dôležitým bezpečnostným prvkom do každej prevádzky s náročnými podmienkami. Dokážu totiž zachytiť unikajúce priemyselné a prevádzkové kvapaliny.

Sú tak nenahraditeľnými pomocníkmi pri ochrane strojov a zariadení pred únikmi kvapalín a možno ich použiť aj ako ochranu pracovnej plochy pred nečistotami a mechanickým poškodením. Absorpčné rohože, ktoré si tiež môžete prenajať v spoločnosti Lindström, dokážu zachytiť dokonca až 5 litrov kvapaliny.

Zobrazenia: 57

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby