Vyhrajte 500 eur v súťaži Nová záhrada od spoločnosti Semmelrock

Semmelrock Stein + Design Dlažby s.r.o vyhlasuje už piaty ročník súťaže s názvom Nová záhrada, ktorá je určená pre širokú verejnosť. Zapojiť sa do nej môže každý, kto si zakúpi dlažbu alebo akýkoľvek iný doplnkový tovar tejto značky a použije ho na vonkajšiu úpravu svojho exteriéru. Traja vyžrebovaní výhercovia získajú finančnú odmenu v hodnote 500 eur. Súťaž potrvá do 31. 10. 2022.

 „Súťaž je určená pre zákazníkov, ktorí sa chystajú na realizáciu novej záhrady, ale aj pre tých, čo sa rozhodli okolie rodinného domu iba trochu oživiť, mierne upraviť alebo od základov zmeniť. Je ideálnou príležitosťou, ako sa so svojou realizáciou pochváliť a inšpirovať aj ostatných,“ vysvetľuje Adriána Kružliaková zo spoločnosti Semmelrock Stein + Design Dlažby s.r.o

 

Podmienky účasti

Súťaž Nová záhrada prebieha v období od 17. 03. 2022 do 31. 10. 2022. V tomto termíne je potrebné si u ktoréhokoľvek zmluvného predajcu spoločnosti Semmelrock na území Slovenskej republiky zakúpiť tovar tejto značky a použiť ho na úpravu exteriéru. Následne treba realizáciu zaregistrovať na webovej stránke www.zahradasemmelrock.sk vyplnením formulára a priložením aspoň troch fotografií s riešením danej úpravy vonkajšej plochy. „Upozorňujeme, že na realizáciu musí súťažiaci použiť výlučne produkty od spoločnosti Semmelrock a nesmie ich kombinovať s výrobkami od iného dodávateľa. Je nevyhnutné, aby si zákazníci uschovali doklad o kúpe, ktorý je potrebné v prípade výhry predložiť,“ upozorňuje A. Kružliaková. Po splnení podmienok sa prihlásená realizácia zverejní na webovej stránke súťaže. Žrebovanie výhercov sa uskutoční dňa 22. 11. 2022. Traja šťastlivci získajú jednorazovú finančnú odmenu v hodnote 500 eur.

 

Špeciálna jarná ponuka

Spoločnosť Semmelrock Stein+Design Dlažby s. r. o. aktuálne prichádza s jedinečnou jarnou ponukou. V termíne od 17. 3. 2022 do 30. 06. 2022 si možno zakúpiť dlažbu, platne, dekoratívne múriky či ďalšie výrobky vhodné na spevnenie svahov či trávnatých plôch oveľa výhodnejšie. V aktuálnom katalógu nájdete aj niekoľko zaujímavých noviniek.

 

Dizajnovým doplnkom každého exteriéru sa stane napríklad dlažba UMBRIANO so vzhľadom prírodného kameňa. Poskytuje nezvyčajnú optiku a množstvo vzorov kladenia vďaka piatim formátom, ktoré možno použiť samostatne alebo ich kombinovať. Dlažba s nepravidelnou textúrou a ostrými hranami sa vyznačuje zvýšenou odolnosťou a oderuvzdornosťou, je tiež mrazuvzdorná, odolná proti UV žiareniu a protišmyková.

Dlažba PLATO kombi umožňuje vytvorenie jednoduchých priestorových návrhov okolo celého domu.  V jednom dizajne alebo v kombinácii viacerých farieb ju možno použiť na realizáciu terasy, chodníkov aj prístupu do domu. Dlažba je pojazdná a ľahko čistiteľná. Paleta teplých škoricových odtieňov prinesie do domova prímorskú atmosféru, grafitová farba zas nestarnúcu eleganciu. PLATO kombi možno veľmi ľahko kombinovať s prírodným drevom či dekoračným kameňom.

 

Záhradné chodníky či terasy už nemusia byť nudné. Porcelánové platne AIRPAVE SALERO s dokonalou imitáciou dekoru teraca v štvorcových formátoch vnášajú do exteriéru punc ľahkosti, výnimočnosti a elegancie. Dlažba je odolná proti zmenám teploty, UV žiareniu, mrazu a vyniká farebnou stálosťou. Zákazníci ocenia aj jej ľahké čistenie a nenáročnú údržbu.

 

BRADSTONE MOUNTAIN BLOCK múr predstavuje ideálne riešenie na ohraničenie domu a vytvorenie bezpečnej súkromnej zóny. Štruktúra prirodzene zvetraného povrchu tvárnic s nepravidelne lámanými hranami má všestranné využitie, a to najmä na záhradách v tradičnom štýle.  Použiť ich možno na postavenie rovných i okrúhlych múrov,  studní, na vybudovanie kvetináčov či ohniska. K sivej a bielo-sivej melírovanej farbe pribudol tento rok aj atraktívny pieskovcový odtieň.

 

Celú jarnú ponuku za zvýhodnené ceny si môžete pozrieť tu.

Viac sa o súťaži Nová záhrada dozviete na stránkach www.zahradasemmelrock.sk alebo www.wienerberger.sk

 

Zobrazenia: 119

Komentáre k tomuto článku sú uzavreté

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby