Triediť podľa: Zobrazenie
Diskusie | Odpovede | Posledná aktivita |
---|---|---|
ARCHITEKT Kontakt na kvalitne zaluzie?Hladam dobru firmu ktora mi spravi zaluzie na dome. Vie mi niekto z Vas odporucit firmu, s ktorou ma uz skusenosti. Ja uz mam 2 cenove ponu… Začaté používateľom Palo Bartek v Stavebné otázky |
2 |
Júl 15, 2013 Odpoveď od Palo Bartek |
PROJEKTANT Teplo technické posudky podľa STN 730540 a STN EN ISO 13788 - softwareDobrý deň, chcem sa opýtať či využívate pri spracovávaní teplo technických posudkoch (STN 730540 a STN EN ISO 13788) a energetických cert… Začaté používateľom Milan Olšavský v Stavebné otázky |
10 |
Jún 26, 2013 Odpoveď od Ing. Dagmar Fuková |
LAICKÁ VEREJNOSŤ Betonova garaz vsadena v brehuCaute. Co si myslite o betonovych garazach vsadenych do cca 1,8m vysokeho brehu od prijazdovej cesty (viem ze budu vytrcat nad urovnou poze… Začaté používateľom Peter Pavelka v Stavebné otázky |
0 | Máj 17, 2013 |
ARCHITEKT nieco mi tu nesedihttp://thankyouanna.blogspot.sk/2013/05/co-je-tu-spatne-whats-wrong-here.html navstivte moj blog. a komentujte:) Začaté používateľom marketa anna medas v Stavebné otázky |
0 | Máj 16, 2013 |
ŠTUDENT štrkové lôžkoDobrý deň, rada by som sa opýtala, či niekto nemá pristúp k postupu "výstavby" štrkového lôžka, čiže vlastne tú technológiu výstavby...? Začaté používateľom Mária Dzurňáková v Stavebné otázky |
0 | Máj 3, 2013 |
DIZAJNÉR Otvorený list pre STAVEBNÍCTVObodkaSKMilé stavebníctvo resp. zakladatelia! Mám pocit že stavebníctvo sa stalo veľmi plochým fenoménom. Na začiatku aktívne ste sa zúčastnili na… Začaté používateľom Ing.Hruskó Krisztián,PhD. v Stavebné otázky |
14 |
Apr 20, 2013 Odpoveď od Ing. Pavol Huďa |
PROJEKTANT betonove potery - vlhka zmesViete mi niekto poradit, kto na Slovensku robi betonove potery vlhkou zmesou s polymerovymi vlaknami ako napr. ceska firma HS Beton (http:/… Začaté používateľom Juraj Pečeňanský v Stavebné otázky |
0 | Apr 3, 2013 |
FIRMA stav.povolenieZdravim mám otázku- potrbujem stavebne povolenie ked chcem na pozemku postavit viacero kotajnerov o velkosti ako uni bunka, ale este nevie… Začaté používateľom Martin Bajtos v Stavebné otázky |
2 |
Mar 13, 2013 Odpoveď od Miloslav Šimánek |
STAVBYVEDÚCI Technické vybavenie EPDZdravím nenašiel by sa tu niekto, čo by mi vedel zodpovedať otázky týkajúce sa technického vybavenia pasívnych rodinných domov ? aké sú na… Začaté používateľom Ing. Igor Baláž v Stavebné otázky |
4 |
Mar 6, 2013 Odpoveď od Ing. Igor Baláž |
LAICKÁ VEREJNOSŤ rekonštrukcia strechyDobrý deň Máme rodinný tehlový dvojpodlažný dom, kolaudovaný 1976. Na dome by sme chceli opraviť alebo rekonštruovať strechu (pravdepodobn… Začaté používateľom Róbert Ondrejáš v Stavebné otázky |
5 |
Mar 1, 2013 Odpoveď od Milan Olšavský |
Vypracujeme svetlotechnický posudok.
svetlotechnika - vypracujeme svetlotechnický posudok pre Váš projekt.