Triediť podľa: Zobrazenie
Diskusie | Odpovede | Posledná aktivita |
---|---|---|
ARCHITEKT Samonivelačný poter NA dlažbuZdravim všetkých kolegov. Potrebujem poradiť ohľadne samoniveláku. Klient ho chce aplikovať na existujúcu dlažbu. Viete mi poradiť či je ni… Začaté používateľom Ján Tvrdoň v Stavebné otázky |
4 |
Nov 6, 2012 Odpoveď od František Jantek |
STAVBYVEDÚCI Riešenie proti stekajúcej vodeDobrý deň Chcel by som poprosiť o radu aké je čo najvhodnejšie riešenie zabrániť stekajúcej vode. RD sa bude nachádzať vo svahu pod lesom v… Začaté používateľom Ing. Igor Baláž v Stavebné otázky |
2 |
Nov 6, 2012 Odpoveď od Ing. Juraj Danko |
PROJEKTANT Rodinný dom - projekt na stavebné povolenieDobrý večer... kreslim projekt pre RD. Chcem sa poradiť čo všetko vlastne je potrebne pre stavebné povolenie....je tam potrebný aj staticky… Začaté používateľom Martin Štefanco v Stavebné otázky |
2 |
Sep 13, 2012 Odpoveď od Martin Štefanco |
ARCHITEKT Hľadám 2-3 kolegov v do priestorov Košiciach na Strojárenskej 3Ahoj, hľadám od 1.septembra dvoch-troch kolegov do tohto (foto nižšie - 72m2) priestoru na Strojárenskej 3 v Košiciach. Ak hľadá niekto pre… Začaté používateľom Martin Procházka v Nezaradené |
0 | Sep 3, 2012 |
STAVEBNíK Priznany dreveny stropDobry den Ma niekdo skusenosti s priznanym drevenym stropom? Chcem ho instalovat na prizemy. Neviem vsak ci je potrebne ho riesit uz pocas… Začaté používateľom Robert Varinský v Stavebné otázky |
3 |
Aug 28, 2012 Odpoveď od Milan Olšavský |
ŠTUDENT impregnáciaDobrý deň, chcela by som sa opýtať, na impregnáciu stien domu, našla som jeden produkt http://www.isokor.com/#mineral máte s ním nejakú skú… Začaté používateľom Viktória Sekerášová v Stavebné otázky |
5 |
Aug 3, 2012 Odpoveď od Branislav Várkoly, Ing. |
DIZAJNÉR Oplatí sa ešte investovať do fotovoltaiky ?Ahojte ! Stále ma prenasleduje myšlienka investície do fotovoltaických článkov. Mám na mysli ostrovný systém a nie predaj so rozvodnej si… Začaté používateľom Ján Čičmanec v Nezaradené |
2 |
Júl 24, 2012 Odpoveď od Ing. Slavomír Zelizňák |
DIZAJNÉR Rekuperacia vzduchuDakujem vopred vsetkym ktory prispeju do tejto temy .... Mam zaujem do svojho domu osadit rekupreracnu jednotku, alebo iny system a sice p… Začaté používateľom Ján Čičmanec v Stavebné otázky |
6 |
Júl 24, 2012 Odpoveď od Daša Jarošová |
ARCHITEKT Mobilné stavebnictvo.sk: Nový dizajn pre Múdre telefóny a TabletyAhoj alebo Dobrý deň, Sme radi, že Vám môžeme predstaviť nový dizajn stránok pre operačné systémy iOS a Android, ktorý oproti predchádzajúc… Začaté používateľom Martin Procházka v Podnety, nápady a pripomienky ku stránke |
0 | Júl 23, 2012 |
FIRMA volanie divociny:)ahoj stavebnici, obraciam sa na vas s prosbou o profi radu, uz roky dumam, ze sa prestahujem z mesta na dedinu, hlavne kvoli lesom a tento… Začaté používateľom Ľuboš Míček v Otázky pri výbere stavebného pozemku |
4 |
Júl 9, 2012 Odpoveď od Ľuboš Míček |
Vypracujeme svetlotechnický posudok.
svetlotechnika - vypracujeme svetlotechnický posudok pre Váš projekt.