Triediť podľa: Zobrazenie
Diskusie | Odpovede | Posledná aktivita |
---|---|---|
GRAFIK Hľadám človeka stavebnej fakulty pre kreslenie výkresov v Autocade (inom Cade)Ak máte záujem o prácu a viete zo škíc prekreslovať do Autocadu, ozvite sa prosím v komentári, alebo na tel. číslo 0908 096 306. Jedná sa o… Začaté používateľom Jaroslav Korim v Nezaradené |
6 |
Feb 27, 2013 Odpoveď od Jaroslav Korim |
PROJEKTANT Problem s jednym WC v domeChcem sa spýtať či už mal niekto takú skúsenosť ako mi napísal zákazník: Jeho známym niekde v okolí Prešova nechceli povoliť dom ktorý mal… Začaté používateľom mojimir blaskovic v Stavebné otázky |
1 |
Jan 31, 2013 Odpoveď od Martin Roth |
STAVBYVEDÚCI Zateplenie RDDobrý deň Chcel by som sa opýtať, oplatí sa zatepliť rodinný dom s minerálnou vlnou len z 3 strán a južnú stranu len natiahnuť omietku ? s… Začaté používateľom Ing. Igor Baláž v Stavebné otázky |
12 |
Jan 25, 2013 Odpoveď od Ing. Juraj Danko |
FIRMA Stavebno montážne práce-Rekonštrukcie budov
Začaté používateľom Dušan Čapkovič v Stavebné otázky |
1 |
Dec 26, 2012 Odpoveď od Dušan Čapkovič |
FIRMA Ako zlepsit kvalitu podnikania v stavebnictve? Ako zlepsit "cash flow"?Tak na tuto otazku nemam odpoved, ale pokial budu realizatori, projektanti a vseobecne stavbari akceptovat nekonecne splatnosti typu 90 - 1… Začaté používateľom Pavol Bášti v Stavebné otázky |
5 |
Dec 19, 2012 Odpoveď od Ing.Peter Perina |
PROJEKTANT Infra kúrenieDobrý deň, rád by som sa informoval o tomto spôsobe kúrenia. Uvažujeme nad jeho použitím v byte 70 m2 , tehla, bytový dom je nezateplený p… Začaté používateľom Milan Olšavský v Stavebné otázky |
13 |
Dec 11, 2012 Odpoveď od Ondrej Randiak |
ARCHITEKT Jazierko, je nutný archeologický prieskum ?Mam otazku, majitel chce urobit jazierko na zadrziavanie vody a na zavlazovanie, maximalna hlbka jazierka je 20cm , objekt sa nachádza v … Začaté používateľom marketa anna medas v Stavebné otázky |
11 |
Nov 28, 2012 Odpoveď od marketa anna medas |
ODBORNÁ VEREJNOSŤ ChalupaDobrý deň, chcem poprosiť o radu, názor alebo skúsenosť ohľadom obmurovania dreveného zrubu v interiéri nepálenou tehlou a následného omie… Začaté používateľom Iveta Hegedusová v Stavebné otázky |
1 |
Nov 7, 2012 Odpoveď od Martin Papež |
ŠTUDENT Parná sauna.Dobrý deň prajem! Rád by som sa vás opýtal ako je to s realizáciou parnej sauny. je potrebné nejak okolité steny vnútorného prostredia saun… Začaté používateľom František Jantek v Stavebné otázky |
2 |
Nov 6, 2012 Odpoveď od František Jantek |
OBCHODNÝ ZÁSTUPCA Kvetináč ako moderný prvok v architektúreKvetináč už nie je len nádoba, do ktorej sa vysadí nejaká rastlinka a hotovo. Kvetináč už spĺňa aj estetickú funkciu, pretože to už nie je… Začaté používateľom Anita Világiová v Podnety, nápady a pripomienky ku stránke |
0 | Nov 6, 2012 |
Vypracujeme svetlotechnický posudok.
svetlotechnika - vypracujeme svetlotechnický posudok pre Váš projekt.