Predstavené články -- Október 2023 archív (6)

Kvalitné obehové čerpadlo dokáže ušetriť stovku eur za elektrinu

Niektoré domáce spotrebiče využívame skoro každý deň, ale ich energetickú náročnosť riešime minimálne. O ktorých je reč? O obehových čerpadlách, ktoré sa používajú na vykurovanie domov, bytov a budov. Počas vykurovacej sezóny by nám kvalitné „obehovky“ mohli ušetriť aj stovku eur za elektrinu. Aký účel tieto čerpadlá plnia a ako si správne vybrať?

Obehové čerpadlo nájdete v kotloch väčšiny rodinných domov. Ide o zariadenie, ktoré zabezpečuje obeh vody medzi zdrojom…

Pokračovať

Pridané osobou Martin Křapa dňa Október 30, 2023 o 12:30 — Žiadne komentáre


FIRMA
Vyhliadková veža na vrchu Stebnícka Magura je z 2/3 hotová

V októbri 2023 bola dokončená 1. a 2. etapa výstavby vyhliadkovej veže na vrchu Stebnícka Magura, takzvanej Berzewiczovej veže. Veža je v súčasnosti dokončená z dvoch tretín a jej dokončenie plánuje investor - Oblastná organizácia cestovného ruchu (OOCR) ,,ŠARIŠ“-Bardejov počas 3 . a  4 . etapy v lete v roku  2024.  Na dokončenie čaká ešte interiér, schodisko, zábradlie a úprava okolia. Informuje o tom Radomír Jančošek, riaditeľ OOCR…

Pokračovať

Pridané osobou Paper Life dňa Október 29, 2023 o 9:15 — Žiadne komentáre

Dbajte na presvetlenie interiéru. Šetrí psychiku aj financie!

Pri výbere okien a dverí sa väčšinou zameriavame na to, ako svetlo prenikajúce do interiéru ovplyvní vnútornú teplotu v domácnosti. Často však zabúdame, že dostatok prirodzeného svetla je kľúčový pre našu psychiku aj fyzickú kondíciu. To je dôležité obzvlášť v tomto ročnom období, kedy sa dni skracujú a prirodzeného svetla ubúda. Aké typy svetla existujú, koľko ho potrebujeme a ako na denné osvetlenie budov myslia slovenské normy?

Poznáte to – keď zasvieti slnko,…

Pokračovať

Pridané osobou Andrej Šíp dňa Október 25, 2023 o 13:00 — Žiadne komentáre

Luxus na dosah ruky: prečo investovať do kvalitných hliníkových pergol a postelí na mieru

Nie sme takí bohatí, aby sme kupovali nekvalitné vybavenie. Týmto heslom sa treba riadiť pri zariaďovaní domácnosti. Investíciou do kvalitných materiálov a špičkového spracovania získate dlhú životnosť každého výrobku a nebudete ho musieť o niekoľko rokov kupovať znova.

Definícia luxusu v dnešnej dobe

Definícia luxusného bývania sa v priebehu rokov prirodzene zmenila.…

Pokračovať

Pridané osobou Roman Chomát dňa Október 11, 2023 o 11:30 — Žiadne komentáre

Ako vytvoriť skutočne bezpečný domov?

Zamknúť dvere na dvakrát? Mnohým domom a ich obyvateľom toto už dávno nestačí. Dnešné bezpečnostné systémy sú pripravené na oveľa viac situácií, ako na zlodeja s páčidlom pri vchodových dverách. Zohľadňujú sa aj ďalšie riziká pri každodennom fungovaní domu.

Začnime tým, čo je dnes bežné a dobre známe. Existujú rôzne typy bezpečnostných dverí, ktoré jednoducho nepustia votrelca dovnútra, alebo…

Pokračovať

Pridané osobou Ondřej Brynych dňa Október 10, 2023 o 15:00 — Žiadne komentáre

Ako sa vyrába masívna posteľ na mieru v Materasso

Keď sa povie nábytok na mieru, mnohí z nás si predstavia vstavané skrine. Najdôležitejším kusom nábytku v našom živote sú však postele. Veď v posteli strávime približne tretinu svojho života, v priemere 26 rokov. Značka Materasso sa špecializuje na výrobu luxusných postelí, pričom spája tradíciu a súčasné trendy vo výrobe.

Prečo si dopriať luxusnú čalúnenú posteľ na mieru?

Určite nám dáte za pravdu, že spánok má…

Pokračovať

Pridané osobou Roman Chomát dňa Október 6, 2023 o 14:29 — Žiadne komentáre

Predstavené mesačné archívy

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby