Články používateľa Key Communications – Marec 2024 archív (7)

Zateplením k uhlíkovej neutralite

Dnes už nikto nepochybuje, že znižovanie spotreby energie zohráva kľúčovú úlohu v boji proti klimatickej kríze. Väčšina domácností však býva v starších a energeticky neefektívnych domoch. Z nich uniká veľké množstvo tepla, takže značná časť energie je spotrebovaná zbytočne. Riešenie je pritom jednoduché a dostupné – je ním zateplenie.

Prvé dopady klimatických zmien sa už začínajú prejavovať na celom svete vrátane Európy. Extréme…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Marec 30, 2024 o 15:22 — Žiadne komentáre

Veľká noc je sviatkom tvorenia

Hoci ide o jeden z najvýznamnejších kresťanských sviatkov, u nás vnímame Veľkú noc najmä ako vítanie jari a novej energie, ktorá s ňou prichádza. Pri žiadnej inej príležitosti sa nevenujeme toľkým tvorivým aktivitám ako v tomto období. Vneste do svojho domova farby a radosť. Môžete si zaobstarať dekoratívne predmety z obchodu alebo sa zabaviť pri výrobe vlastných veľkonočných dekorácií. Nižšie nájdete niekoľko tipov, ako na to.

Tradičnými symbolmi Veľkej noci sú…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Marec 22, 2024 o 22:08 — Žiadne komentáre

Zdravý domov - zateplenie s využitím expandovaného polystyrénu pre kvalitnejší vzduch

Expandovaný polystyrén chráni váš rozpočet aj zdravie. V interiéri trávime takmer 90 % nášho času, no kvalita vzduchu v domácnosti býva niekoľkonásobne horšia ako vonku. Spoľahlivým riešením, ktoré dokáže zlepšiť kvalitu ovzdušia doma aj v exteriéri je zateplenie. Ako? Dozviete sa v článku.

V zime trávime skoro všetok náš čas v interiéri. Pravidelné vetranie však zanedbávame. Buď zo strachu, aby sme si nepustili z domu teplo, alebo naň jednoducho pri všetkých…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Marec 16, 2024 o 10:00 — Žiadne komentáre

Odhaľte tajomstvá prosperujúcich záhrad: základné tipy pre každého záhradkára

Kľúčom k starobylému umeniu pestovania rastlín je porozumenie kultivačným technikám a pochopenie pravidiel výsevu. Začínajúcim nadšencom aj skúseným záhradkárom poradí odborník z Hornbachu, aké zásady zabezpečia zdravý vývoj rastlín.

Všetko začína siatím

Výsev semien predstavuje začiatok životného cyklu rastliny a je rozhodujúcim krokom pre zabezpečenie zdravého rastu. Vyberajte len vysokokvalitné semená od renomovaných dodávateľov.…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Marec 13, 2024 o 14:07 — Žiadne komentáre

Oživte svoju záhradu krok za krokom

Keď sa dni postupne predlžujú, je čas oprášiť pracovné rukavice a pustiť sa do prípravy vašej záhrady na jarné obdobie plné života. Či už ste skúsený záhradkár, alebo začínajúci nadšenec venujte teraz pozornosť svojej záhrade a pripravíte si pôdu pre bohatú a krásnu sezónu.

Krok 1: Zhodnotenie a plánovanie

Predtým, ako sa pustíte do práce, venujte chvíľu pozornosti aktuálnemu stavu vašej záhrady. Prejdite sa po nej a zistite, ktoré oblasti potrebujú zvýšenú pozornosť.…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Marec 7, 2024 o 17:22 — Žiadne komentáre

Nové sídlo Škody Auto vyniká fotovoltikou, elektromobilitou a ekologickými stropmi

Mladá Boleslav, 4. marec 2024

Metrostav, najväčšia česká stavebná spoločnosť, dokončila v Mladej Boleslavi nové sídlo najväčšieho českého výrobcu automobilov Škoda Auto. Rozsiahly komplex päťpodlažných budov s názvom Laurin & Klement Kampus stojí oproti administratívnemu centru a pojme až 2 000 zamestnancov.

Pri pohľade z vtáčej perspektívy areál zaujme svojím elegantným usporiadaním v tvare štyroch L a fotovoltickou elektrárňou umiestnenou na…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Marec 4, 2024 o 22:30 — Žiadne komentáre

Zvýšte komfort bývania v rodinnom dome s brúsenými tehlami Porotherm AKU Profi

Hluk má značný podiel na pracovný, ale aj súkromný život človeka, čo do značnej miery vplýva na jeho psychiku, zdravie a ovplyvňuje tiež kvalitu jeho spánku. Podľa WHO pôsobí na ľudí rušivo hladina hluku presahujúca 55 dB. Ako zabezpečiť v rodinnom dome zvukovú pohodu? Optimálnym riešením sú nové brúsené tehly Porotherm AKU Profi.

„Naše portfólio tehál sa v tomto roku rozrastie o nové brúsené akustické tehly…

Pokračovať

Pridané osobou Key Communications dňa Marec 3, 2024 o 18:53 — Žiadne komentáre

Mesačné archívy

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby